PROJECTEN

Onze projecten waar we trots op zijn.

Bij deze 2-onder éénkapwoning te Almelo hebben we een ruime aanbouw gerealiseerd. Om voldoende lichtinval te waarborgen is de achtergevel voorzien van een houten hef-schuifpui en een (maatwerk) lichtstraat met één grote dubbel gelaagde ruit.

Lees meer

Ten behoeve van een nieuwe oveninstallatie hebben we een vloer in een bestaand bedrijfspand verdiept. Ook voor deze werkzaamheden bent u bij de Fa. Kobes aan het juiste adres.

Lees meer

In verband met de verhoging van, en de bereikbaarheid tijdens onderhoudswerkzaamheden aan, een technische installatie is deze dakopbouw op een bestaande silogebouw van ca 35 meter hoog geplaatst.Het geheel is op de begane grond samengesteld en na het maken van de daksparing in zijn geheel op de bestaande staalconstructie bevestigd.

Lees meer

Bij deze woonboerderij is het dak , na de noodzakelijke asbestsanering, voorzien van isolerende dakelementen en vervolgens met de oude ,nog in prima staat verkerende dakpannen gedekt.

Lees meer

Bij deze aanbouw in Hengelo was het de uitdaging om op de scheiding te bouwen en daarbij de tuin van de buren te ontzien. In onze eigen timmerwerkplaats zijn de wandelementen in houtskelet met Cembrit wandbekleding vooraf geproduceerd en op locatie “van binnenuit” geplaatst. De overige buitenwanden zij afgewerkt met een verduurzaamde houten ( Frake Rhombus) betimmering.

Lees meer

Voor een vaste opdrachtgever hebben we onlangs een opslag bedrijfshal gerenoveerd en aangepast t.b.v. het laden en lossen van vrachtwagens. 

Lees meer

– Bedrijfswagen inrichting

– Gevelbetimmering

– Machinaal timmerwerk

– Prefab bergingen

Lees meer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

CONTACT

Bel ons

We zijn op werkdagen te
bereiken op telefoonnummer:
0546 812 108

Ons adres

Wilt u langs komen? Bel dan even voor een afspraak, we zijn niet altijd aanwezig.

Fa. J. Kobes & Zn Aannemersbedrijf

CONTACT

Stel een vraag

ADRESGEGEVENS

WERKGEBIED

AANGESLOTEN BIJ

Copyright 2023 © kobesalmelo.nl – Deze website is ontwikkeld door fifelo.